---

Apollon Palace

---

apollon palace

Το APOLLON PALACE είναι ένας πολυχωρος κοινωνικών – καλλιτεχνικών – πολιτισμικών εκδηλώσεων.

Κάθε εκδήλωση μπορεί να φιλοξενηθεί σε ένα από τους τέσσερις διαφορετικούς χώρους : τη μεγάλη αίθουσα ΑΠΟΛΛΩΝ, το Κτήμα Νεφέλη, την αίθουσα ΜΙΝΟΡΕ LIVE και τον νέο υπαίθριο χώρο Εσπερίδες.

Οι χώροι είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς, θαλπωρής και γαλήνης σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας. Η αισθητική τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων είναι τέτοια που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, οι ρυθμιζόμενοι φωτισμοί, ο συνδυασμός της μουσικής, καθώς και ο προσεγμένος εξοπλισμός σε συνδυασμό πάντα με την διακόσμηση που εσείς έχετε επιλέξει, υπόσχονται ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι χώροι μας μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις προσφέροντας διάφορα menu παρασκευασμένα με υλικά, τα οποία επιλέγονται με επιμέλεια από τους chef μας και το επιτελείο τους και σερβίρονται πάντα ζεστά και περιποιημένα.

H εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας, μας καταξίωσε στο χώρο των Κοινωνικών Εκδηλώσεων : γαμήλιες δεξιώσεις, δεξιώσεις βάπτισης, χοροεσπερίδες, πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις.

Μέσα από την υψηλών προδιαγραφών παροχή υπηρεσιών μας, συνεχίζουμε πλήρως ανακαινισμένοι και υποσχόμενοι να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες σας για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας. Οι ειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να καλύψουν κάθε πτυχή της εκδήλωσής σας από την φωτογραφική και μουσική κάλυψη, τη διακόσμηση, την ενοικίαση αυτοκινήτου κ.α.

Η ποιότητα των τροφίμων και των υπηρεσιών μας είναι κάτι που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Πρόσφατα το Apollon Palace απέκτησε το πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το ISO 22000:2005, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και εξασφαλίζει σε όλους μας τους πελάτες την άψογη εξυπηρέτηση και συνέπεια σε όλα τα στάδια των υπηρεσιών μας. Δείτε το πιστοποιητικό εδώ.Copyright © 2012- apollonpalace.gr | Designed by MKS Advertising - Powered by Ubicom | All rights reserved.